EDITH//: muokattu 6.8.10

Photobucket

Tämän osan kanssa on nyt vähän kestänyt, mutta nyt se on valmis. Tosin en ole kovinkaan tyytyväinen tästä, mutta yliopistoa on niin tylsä pelata että tällainen tästä sitten tuli.. Nopeaa tahtia edetään. Sitten vielä ilmoitus asiaa. Ensiksikin, olen päättänyt pelata tätä vain viidenteen sukupolveen asti. Syy: minun on vaikea juonta niin monelle sukupolvelle ja toiseksi, LC pelaaminen ei ole oikein mun juttu. Nytkin olen ruvennut kehittelemään uutta tarinaa.. :)

Mutta osaan ja muistakaa kommentoida :) ->

____________________________________________________________

 

Photobucket

Riya tapaili Renee Burnettia melkein joka päivä. Hän oli ihastunut tuohon naiseen, vaikka tiesikin tämän olevan yksi pahimmista jätkienkierrättäjistä. 

Photobucket

Mutta Reneekin oli vaikuttanut olevan kiinostuneempi Vaaleahiuksistesta miehestä enemmän, kuin kenestäkään muusta.

Photobucket

Vaikka suhde olikin välillä vaikeaa se tuotti myöhemmin parempaa tulosta. Näin Riya ainakin uskoi. Ja tottahan se olikin.

____________________________________________________________

Photobucket

Renee muutti samaan asuntolaan, vaikkei siellä ollut yhtään vapaata huonetta. Nuoret vain päättivät ostaa Lepotuolin jossa he nukkuisivat vuorotellen. Illat menivät rattoisasti. Riya kirjoitteli novelleja koneellansa, jonka hän oli pihistänyt asuntolan opiskelutilasta tai jostain, ja Renee luki lehtiä.

Photobucket

Riya tiesi, että heidän suhteensa oli jo vakavampaa ja olisi ehkä aika esitellä hänen tyttöystävänsä perheelle. Vaikka olihan siinä se vaara, että äiti oli jo niin vanhuuden höperö joka möläyttelisi noloja juttuja ja nuoremmat sisarukset, varsinkin Rin, eivät pitäisi Reneestä ja tekisivät sen selväksi tälle. Ainoa, joka osaisi käyttäytyä, olisi Randy.

Photobucket

Renee nousi lattialta ja katsoi hetken Riyan novellia. Sitten hän kääntyi ikkunaan päin. Riya tiesi mitä Renee ajatteli. Hän avasi sähköpostinsa ja kirjoitti Randylle kuulumiset. Loppuun hän vielä ilmoitti, että tulisi käymään kotona seuraavana päivänä. Misadora oli tällä hetkellä varmaan töissä ja Randy nyt sattui valvomaan sähköpostiansa että huomaisisi tunnin sisällä Riyan viestin.

Photobucket

Renee nojasi pöytään. Häntä ärsytti koko yliopisto, mutta yritti sinnitellä niin kauan kunnes Riya lopettaisi sen. Riya sai lähetettyä viesti Randylle ja jatkoi novellin kirjoittamista. Kymmenen minuutin päästä näytölle tuli ilmoitus, että Riya oli saanut uuden viestin.

"Tervetuloa" Oli Randyn ainoa vastaus. Varmaan kiire taas työjuttujen kanssa. Riya hymyili Reneelle. Huomenna tyttö näkisi Riyan perheen.

_____________________________________________________________

Photobucket

Aamulla satoi rakeita kun Riya ja Renee kävelivät Riyan kotiin. Misadora oli ovella vastassa ja juoksi halamaan esikoistansa. Tervehdittyään Reneeä hän talutti nuoret sisälle. Randy oli töissä ja lapset koulussa.

Photobucket

Misadora tarjosi nuorille munakasta, joka oli parempaa kuin asuntola paakkuiset murot. Renee puheli kauheasti Misadoralle joka kuunteli häntä hiljaa, ilman yhtään keskeytystä.

Photobucket

Riya keskittyi enemmän syömiseen, vaikka Renee kuinka yritti saada hänet mukaan keskusteluun.

Photobucket

Lopulta Riyakin liittyi keskusteluun, mutta silloin Renee keskittyi syömiseen ja kuunteli äidin ja pojan keskusteluja yliopiston typeristä lehtoreista.

Photobucket

Kohteliaana ihmisenä Misadora ei viitsinyt kysyä heidän suhteensa vakavuutta, vaikka pelkäsikin Reneen vielä pahoittavan Riyan mielen. Salaa hän piti peukkuja pystyssä ja toivoi ettei heidän suhteellensa kävisi samalla tavalla kuin hänen ja Fredericin. Syötyään ja vaihdettuaan vielä viimeiset sanat Riya ja Renee lähtivät takaisin yliopistoon.

Photobucket

Myy kasvoi samalla vanhukseksi.

....

Photobucket

Photobucket

Kaksosetkin kasvoivat teineiksi ja Rin oli jo teini. Lähetin sitten loput kersat yliopistoon, jokaisella ainakin kolme stipendiä.

____________________________________________________________

Photobucket

Nuorempien stipendi rahoilla he pystyivät ostamaan oman kämpän, jonne sitten Riya ja Reneekin muutti. Vasemman puoleisessa talossa on Riyan ja Hikarun huone, olohuone ja yksi kylpyhuone. Oikeanpuoleisessa talossa on sitten tyttöjen huoneet, keittiö ja toinen kylpyhuone.

Photobucket

Rin.

Photobucket

Hinata

Photobucket

Hikaru.

Photobucket

Ja koska heillä oli vain yksi tietokone, joutui Rin ja Hinata kävellä yliopiston kirjastoon tekemään omat lopputyönsä. Heitä vastaan tuli yksi sekopää. Rin pyöritti tälle silmiään ja kiskoi Hinataa perässän.

...

Photobucket

Kirjastossa tietokoneita vapaana oli pari, joten molemmat pääsivät tekemään samantien lopputyönsä.

Photobucket

Kun Rin sai tehtyä lopputyönsä loppuun, hän meni Hinatan luo ja pyysi tätä mukaansa Stadiin parille ryypylle. Hinata suostui hiukan epäilevästi.

Photobucket

Ekassa paikassa Rin otti ensimmäisen lasillensa ja katsoi kun Hinata jammaili tanssilattialla.

Photobucket

Seuraavassa paikassa Hinata meni ottamaan yhden lasillisen ja Rin kokeili tuota vekotinta.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hyvin meni. Neiti ei tippunut kyydistä, mutta silmissä vilisi tähtiä.

____________________________________________________________

Photobucket

Päästyään takaisin Rin meni syömään ja Hinata kipitti Hikarun luon vuodattamaan huonoa omatuntoa yhdestä lasillisesta. Riya katsoi Riniä tämän kävellessä ulkona. Häntä nolotti nuorempien sisarusten juominen keskellä viikkoa. Hinata punastui hänen sanoistaan, mutta Hikaru puolusti kaksoissiskoansa. Riya pudisti itsekseen päätänsä ja lähti vielä saarnaamaan Rinille.

Photobucket

Rin oli kuitenki mennyt suihkuun, joten Riya piti hetken seuraa Reneelle. Neitiä pelotti, että Rin oli pahastikin humallassa ja huutaisi Reneelle. Riya sanoi puhuvansa kuitenkin siskollensa eikä Reneen tarvitsisi pelätä.

Photobucket

Rin ei ollut kuitenkaan humalassa, vaikka Riya niin luulikin. Sen vekottimen takia hänen silmissä vielä pyöri, mutta selvinpäin hän silti oli. Siksi hän reagoikin Riyan saarnaan vihaisesti. Se taas sai Riyan luulemaan nuoremman olevan pahemmin humalassa.

Photobucket

Rin ei jaksanut kuunnella vanhemman syyttäviä sanoja, mutta kuultuaan Reneen pelkäävän Riniä tämän päässä napsahti. Rin ei ollut missään vaiheessa pitänyt Reneestä, mutta kuultuaan Reneen vielä oikein pyydettyä Riyaa vielä puhumaan tämän kanssa hän vihasi naista entistä enemmän.

Photobucket

Vanhimman lähdettyä Rin syöksyi Reneen luo heidän yhteiseen huoneeseen. Renee yritti selittää Rinille, että Riya oli muutenkin tulossa puhumaan siskollensa. Ja ettei Rinin kannattaisi nyt muuta kuin mennä nukkumaan.

Photobucket

Se sai Rinin kuitenkin agressiivisemmaksi ja tämä riensi keittiöön ja takaisi lasi kädessä.

-Tässä sulle viskit! Mä EN OLE kännissä!

Photobucket

-Yäk, yäk, mun silmissä ja hiuksissa on viskiä.. Vanhempi parkui.

-Ootko sä noin tyhmä? Se oli toope vettä! Tummempi sanoi ivallisesti.

Photobucket

-Ja katos, sun paidassa on nähtävästi tahra. Aika iso sellainen.

Photobucket

-Missä?

-No tossa, kato ny.

Photobucket

Renee tuli huijatuksi sai tunte nuoremman kovan näpäytyksen nenässänsä.

Photobucket

Kuvitelkaa tuohon vielä räkäistä naurua..

Photobucket

Renee suuttui, tietysti. Häntä ei olla ikinä kiusattu, ja nyt oli todella noloa joutua NUOREMMAN kiusattavaksi.

Photobucket

-Mä en alennu tollaselle lapselliselle tasolle.

-Oho, sähän osaat huutaa. Rin näytteli hämmästynyttä.

Photobucket

-Ainakaan mä en pukeudu tollasiin naurettaviin mekkoihin. Renee tökki nuorempaa.

-Au, älä töki kynsilläs. Ja sitä paitsi tää mekko on sun.

-..HÄH?

Photobucket

-Niin, mä otin tän sun kaapistas, etkö muista? Rin tökki kovemmin toista.

...

Photobucket

Tyttöjen tapellessa Hinata vuodatti omatuntoaan veljelleen. Kaksosilla oli hyvät välit ja he puolustivat toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa, eikä hyllänneet milloinkaan toista. Hikaru kuunteli ja lohdutteli toista. Hinata oli aina potenut pienistäkin asioista huonoa omatuntoa.

Photobucket

Hinata oli aina potenut pienistäkin asioista huonoa omatuntoa. Saatuaan itsensä rauhalliseksi Hinata lähti katsomaan Riniä.

Photobucket

Ajoitus oli täydellinen. Renee oli lyönyt vaihteeksi Riniä, joka puolestaan vastasi kovemmin takaisin. Hinata katsoi peloissaan kissatappelua.

Photobucket

Lopulta se muuttui todellakin tappeluksi ja Hinata juoksi ulos huoneesta.

-En ota kantaa tuohon! Hän mutisi keittiössä itsekseen.

PhotobucketPhotobucket

Rin peittosi tietysti vanhemman, jolla oli huono kunto. Renee mutristi suutaan ja käveli keittiöön.

Photobucket

Tappelu oli kestänyt koko yön ja hän tapasi hyvin väsyneen Hinatan keittiössä. Nuorin ei ollut päässyt nukkumaan omaan sänkyynsä toisten tapellessa.Hinata jaksoi kuitenkin hymyillä nähdessään Reneen tulevan huoneesta. Kohteliaasti hän kysyi, olivatko kaksikko jo lopettanut tappelun ja pääsisikö hän nukkumaan ennen yhtä tapaamista. Renee nyökkäsi ja suunnisti suihkuun.

_____________________________________________________________

2 vuotta myöhemmin

Photobucket

Riya oli kyllästynyt yliopiston tylsään maailmaan ja soitti taksin, joka veisi hänet takaisin kotinaapurustoon.

PhotobucketPhotobucket

Kaksoset olivat myös löytäneet onnensa. Molemmilla oli luotettava kumppani vierellänsä. Kyllä he silti opiskelivat, eivät he sitä ole silti unohtaneet.

Photobucket

Rinin opiskelu oli kuitenkin jäänyt vähän vähemmälle ja lopulta Misadora oli soittanut tyttölle.

Photobucket

Sitten kuului Randyn rauhallinen, mutta tiukka, ääni puhelimen toisesta päästä. Rin kuunteli hiljaa isänsä saarnaa, eihän Rin hänelle uskaltanut ryppyilemään niinkuin äidillensä. Lopulta puhelin vaihoit taas omistajaa ja kuului jälleen Misadoran ääni. Tällä kertaa tämä ei kuitenkaan ruvennut huutamaan vaan sanoi tiukasti, että joko Rin lopettaa yliopiston tai oottaa itseänsä niskasta kiini ja rupeaa opiskelemaan siellä.

Photobucket

Mietittyään pari päivää Rin päätyi siihen tulokseen, että kaikkein parasta olisi vain keskeyttää opiskelu ja palata Kaunialaan. Kysyttyään vielä vanhempiensa mielipidettä asiaan, jotka suostuivat siihen mitään vastalauseita sanomatta, hän soitti taksin hakemaan hänet pois.

Photobucket

Hinata ja hänen rakas poikaystävä tulivat myös siihen tulokseen, että he lopettaisivat opiskelunsa myös ja lähtisivät perustamaan perhettä.

Photobucket

Hikarukin päätyi yliopiston keskeyttämisen kannalle paria kuukautta myöhemmin. Soitettuaan taksin hän lähti hoitamaan perijän velvollisuuksi yhdessä kihlattunsa Jamien kanssa.

_____________________________________________________________

Eli sellainen osa nyt tällä kertaa, kommenttia?